Chaos Partner Event

Chaos, makers van V-Ray, Enscape, Corona, Vantage en meer organiseerde in november in Sofia (Bulgarije) het Partner Event. Alle Europese resellers waren daarvoor uitgenodigd. Stefan (3D-specialist) en Myrna (marketing) wilden dit niet missen. Het event begon al op woensdagavond met een rooftop-party in het hartje van Sofia met een geweldig uitzicht op de Aleksander Nevski kathedraal.

sofia 03

Aan het begin van de tweede dag stond er een bus klaar om ons naar het grootste kantoor van Chaos te brengen, net buiten Sofia. Langs de route was er een bijzondere mix van Oostblok gebouwen en moderne architectuur te zien. De invloed van Rhino en Grashopper was duidelijk zichtbaar!

Vanaf het kantoor is er wederom een prachtig uitzicht om de omringende bergen, ook omdat Chaos op de bovenste verdiepingen van het pand zit.

sofia 01

Tijdens deze dag waren er meerdere presentaties om te laten zien wat er in de komende tijd op de roadmap staat. Zo is ChaosAI te zien geweest, aankomende updates voor V-Ray 7, Vantage 3, Enscape 4 etc. Ook is er door Vlado gesproken over het lopende onderzoek om Vantage in te zetten voor Virtual Studio productie en een nieuwe techniek om verlichting mee te bakken met 3D assets. Veel van deze nieuwe dingen kunnen we in de komende 6 maanden tegen gaan komen!
Zorg dat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van al deze aankomende ontwikkelingen!

Chaos Group Official Partner logo W

Chaos Academic Partner Logo Colour Black RGB